VÅRE MEDLEMER

Norges Kristne Råd
Se listen av medlemssamfunn

NYHETSBREV

Nye Norges Kristne Råd
Flyktningenettverket
Global info

Ny informasjonsfilm om hiv

31.01.2013
Aksept - senter for alle berørte av hiv har i samarbeid med Snöballfilm AS produsert en ny film om hiv.

Filmen heter ”Å leve er å elske – en film om hiv og helse” og retter seg spesielt mot asylsøkere og innvandrerbefolkingen i Norge. Den er laget som en dokumentar og er vinklet positivt med to hovedpersoner som viser hvordan det kan være å leve med hiv i Norge i dag. Den varer i ca 20 minutter og det er også laget en engelsk tekstet versjon. Målet er å øke kunnskap om hiv, smitteveier og rettigheter. Aksept ønsker å bidra til å minske stigmatisering og diskriminering av hiv-positive, og oppfordrer alle til å bruke filmen i sine sammenhenger.  

Se filmen her.

Mestringskurs for nyankomne med hiv
Aksept arrangerer mestringskurs for asylsøkere og innvandre som lever med hiv. Deltakelse er gratis og vi dekker utgiftene til reise. Neste kurs er 13. – 15. mars. Dersom dette er av interesse for noen hos dere, så ta kontakt med Girmay Assemaheng på girmay@aksept.org, eller 23 12 18 20.

Støtte og oppfølging
Aksept – senter for alle berørt av hiv er et psykososialt senter for alle berørt av hiv i Norge. De gir også veiledning og undervisning til andre som kommer i kontakt med mennesker som lever med hiv. Ta kontakt dersom dere kjenner til noe som ønsker dette.

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no